“Koska olen ammatiltani ohjaaja/fysioterapeutti ja harrastan kestävyysurheilua (triathlon, ultrajuoksut), voin sanoa, että minulla on aika aktiivinen elämäntapa. Lisäksi en syö lihaa (nyt jo noin 3 vuotta) ja syön mielummin täysin kasvisruokaa. Siitä johtuen hemoglobiinitasoni on ollut melko alhainen (120-125 g/l). Jossain vaiheessa huomasin ystävän Instagramissa Nôgelin tuotteen ja ajattelin kokeilla. Tykkäsin, että ainesosalista oli helposti ymmärrettävä ja tuote valmistetaan Virossa ja myös siitä, että jokaisen tuotteen ostosta istutetaan uusi puu Virossa. Yleensä käytin ravintolisää kevyen aamupalan jälkeen ja yritin varmistaa, että ruokailun yhteydessä olisi myös jonkin verran C-vitamiinipitoisia ruokia (vaikka Nôgelissakin on tarpeeksi C-vitamiinia). Sen lisäksi varmistin, että kahvittelu olisi 1,5-2 tunnin kuluttua. Kun puolet hoidosta oli ohi, ajattelin tarkistaa hemoglobiiniarvoni. Toivoin, että se olisi 127-130 g/l, joka on ollut viime vuosien aikana paras tulos. Tulos ylitti kaikki odotukseni… hemoglobiiniarvo oli 142 g/l. Täytyy sanoa, että en kyllä muista, koska viimeksi oli näin hyvä taso. Nyt on yksi purkki lopussa ja pidän pienen tauon, jotta elimistöni ei tottuisi saamaan lisää rautaa. Mutta jossain vaiheessa käytän varmasti uudestaan Nôgelia, koska se oikeasti oli tehokasta.”