C-VITAMIINI KASVOSEERUMI

ENSIMMÄISTÄ KERTAA INNOVATIIVISELLA VIROLAISELLA NOKKOSUUTTEELLA

KLIINISESTI JA DERMATOLOGISESTI TESTATTU

C-VITAMIINI IHONHOIDOSSA

 

C-vitamiini on yksi dermatologien suosikkivitamiineista ja siihen on myös syy! C-vitamiini on voimakas antioksidantti eli se vähentää oksidatiivisen stressin aiheuttamien vapaiden radikaalien vaikutusta, jonka kanssa ihomme on kosketuksessa päivittäin, esimerkiksi ilmansaasteet.

 Nämä vapaat radikaalit vahingoittavat ihomme ja aiheuttavat myös ennenaikaisia vanhenemisen merkkejä. C-vitamiinia käytetään ihonhoidossa ihonsävyn kirkastamiseen ja tasoittamiseen, pigmentaation vähentämiseen, anti-age ainesosana ja epäpuhtauksien vähentämiseen.

C-VITAMIINI KASVOSEERUMI

INNOVATIIVISELLA VIROLAISELLA NOKKOSUUTTEELLA

KLIINILISESTI JA DERMATOLOGISESTI TESTATTU

 • tasoittaa ja kirkastaa ihonsävyä
 • vähentää pigmentaatiota ja tummia läiskiä (erityisesti uutta pigmentaatiota, joka on ilmennyt auringossa oleskelun jälkeen)
 • tarjoaa runsaasti välitöntä ja pitkäkestoista kosteutusta
 • neutralisoi oksidatiivisen stressin vaikutusta ja ehkäisee ennenaikaista vanhenemista
 • siloittaa pintaryppyjä
 • vähentää aknea ja epäpuhtauksia
 • on öljytön ja sisältää ainoastaan antikomedogeenisia ainesosia
 • on kliinisesti ja dermatologisesti Virossa testattu

ÖLJYTÖN KOOSTUMUS

ANTIKOMEDOGEENISET AINESOSAT

KAIKILLE IHOTYYPEILLE

EI SISÄLLÄ ETEERISIÄ ÖLJYJÄ

HYVÄNTEKEVÄISYYS

Hyväntekeväisyys on Nôgelin tärkeimpiä arvoja. Jokaisesta pullosta lahjoitamme 50 senttiä Viron Syöpäsäätiölle ihosyövän ehkäisemiseksi.

Sanotaan, että parhaat tuoteideat syntyvät henkilökohtaisesta tarpeesta ja näin sai alkunsa myös C-vitamiiniseerumi! Olin aikaisemmin käyttänyt erilaisia C-vitamiiniseerumeja, mitä sai Virosta ja kansainvälisistä verkkokaupoista iHerbin asti, mutta aina jotain puuttui.

Olen yli 10 vuotta käyttänyt luonnonkosmetiikkaa ja sen aikana olen ymmärtänyt, että minulle ei sovi tuotteet, jotka sisältävät erilaisia siemenöljyjä. Jo muutaman viikon käytön jälkeen sellaiset tuotteet aiheuttavat kamalia näppylöitä. Vesipohjaista lunnonkosmetiikkaa ei helposti löydy. Siitä johtuen on meidän C-vitamiiniseerumimme myös vesipohjainen tuote, joka sisältää korkealaatuisia kasviperäisiä uutteita mm. innovatiivista virolaista nokkosuutetta – olen myös itse osallistunut tuotteen kliinisiin testeihin, joka oli varmasti tuotekehityksen jännittävimpiä vaiheita.

Toivottavasti seerumi yllättää myös Sinut positiivisesti ja laita rohkeasti palautteesi tulemaan!”

Yhteistyössä

 

Tärkeimmät ainesosat

C-Vitamiini

…on voimakas antioksidantti, joka suojaa ihoamme ennenaikaisilta vanhenemisen merkeiltä, vähentää pintaryppyjä, osallistuu kollageenin muodostumiseen, vähentää ihon epäpuhtauksia (kuten akne), vähentää pigmentaatiota, tasoittaa ja kirkastaa ihonsävyä.

Käytämme Ecocert sertifioitua C-vitamiinin stabilisoitua muotoa, askorbyyliglukosidia, joka on iholle hellävaraisempi eikä ärsytä ihoa verrattuna muihin L-askorbiinihappon muotoihin. Askorbyyliglukosidi on kliinisissä tutkimuksissa parhaita tuloksia saavuttanut C-vitamiinin muoto, joilla on kaikki kolme C-vitamiinille ominaista hyödyllistä vaikutusta: antioksidantti ja suoja vapailta radikaaleilta, kollageenin muodostumisen suureneminen, pigmentaation väheneminen.  In-vitro tutkimuksissa on havaittu, että askorbyyliglukosidi imeytyy ihoon ja muuttuu puhtaaksi C-vitamiiniksi – siitä myös sen hyödylliset vaikutukset.

Tuotteen C-vitamiinin derivaatin pitoisuus on 15%, mistä tulee myös seerumin tehokas vaikutus.

Virolainen nokkosuute

…tulehdusta ja turvotusta ehkäisevä vaikutus, korkea antioksidanttien ja polyfenolien pitoisuus, edistää kollageenin säilyttämistä ja vanhenemisen merkkien vähentämistä. Nokkosuute on kehitetty yhteistyössä Viron Maatalousyliopiston kanssa ja on optimaalisesti valmistettu takaamaan korkean polyfenolien ja antioksidanttien pitoisuudet. Nokkonen sisältää runsaasti myös piitä, mitä käytetään arpien ehkäisyyn ja hoitoon.

Koivumahla

…sisältää luonnollisia antioksidantteja, elektrolyyttejä, erilaisia sokereita ja myös C-vitamiinia. Koivumahlalla on kosteuttava ja nuorentava vaikutus.  In-vitro tutkimuksissa on havaittu, että koivumahla parantaa ihon elastisuutta ja sillä on ihosoluja uudistava vaikutus.

Aloe vera mehu

…on ihonhoidossa jo tuttu nimi. Aloe veralla on kosteuttava, rauhoittava, tulehdusta ehkäisevä ja ihovaurioita parantava vaikutus, joka tekee siitä erinomaisen ainesosan yhdessä koivumahlan kanssa seerumin pohjaksi.

Kakadu luumu-uute

on hedelmä, joka sisältää eniten luonnollista C-vitamiinia maailmassa. Voimakas antioksidanttinen vaikutus (30 min jälkeen 54% ja 24 h jälkeen +79%), tehostaa C-vitamiinin imeytymistä, hyaluronihapon muodostusta (+59%), vahvistaa dermista eli verinahkaa ja parantaa siten ihon yleistä ulkonäköä, vaalentaa ihonsävyä, vähentää punoitusta ja parantaa yleistä ihonsävyä.

Superoksididismutaasi

on entsyymi, joka suojaa meidät superoksidi-nimiseltä radikaalilta. Se vähentää UV-säteilystä aiheutunutta punavihoittumaa eli ihopunoitusta, neutralisoi superoksidin radikaalin vaikutusta, suojaa ympäristön aiheuttamilta vahingoittavilta vaikutuksilta, tehostaa auringonsuojatuotteiden suojaavaa vaikutusta ja taistelee fotovanhenemisen kanssa.

 

Tamarindin polysakkaridi

on tamarindin – maailman kauneimman puun – hedelmän siemenistä saatu polysakkaridi eli sokeri. Se tarjoaa iholle välitöntä kosteutusta (välitön kosteuden nousu +59,2%) – tehokkaampi kuin hyaluronihappo, parantaa ihon elastisuutta, vähentää ihon karheutta (-27,6%), parantaa ihon tiheyttä (+7,9%) ja vähentää ß-galaktosidaasi-entsyymin aktiivisuutta (-21%, tutkimuksessa käytetty vanhenemisen parametrina).

Hyaluronihappo

on luonnollisesti esiintyvä sokerimolekyli, mitä löytyy kehossamme erilaisissa sidekudoksissa mm. ihossamme. Kosteutettu iho tarkoittaa ihoa, jossa veden pitoisuus on korkea – tässä on hyaluronihapolla tärkeä rooli! Hyaluronihappoa on erilaisissa tutkimuksissa paljon testattu. Kun tamarindin polysakkaridi tarjoaa välitöntä kosteutusta, hyaluronihapon tavoite on tarjota pitkävaikutteista kosteutusta.

Hyaluronihappo sitoo merkittävän määrän kosteutta, nopeuttaa haavojen parantumista, vähentää ihopunoitusta ja ekseemaa, suurentaa ihon elastisuutta ja vähentää pintaryppyjä ja ihon karheutta.

Spirulina uute

on Spirulina Platensis nimisestä merilevästä saatu uute, jolla on tulehdusta ehkäisevä, antioksidanttinen ja antimikrobinen vaikutus. Niiden ansiosta uute on saanut viimeisten vuosien aikana paljon huomiota juuri epäpuhtaan ihon hoidossa. Se on voimakas antioksidantti, jolla on havaittu myös kollageenin muodostusta suurentava vaikutus – spirulinalla voi siten olla myös vanhenemisen merkkejä vähentävä vaikutus. Se sopii erinomaisesti epäpuhtaan ihon hoitoon (näppylät, akne, ekseema, psoriaasi).

Noitapuun uute

…on noitapuun taimen lehdistä valmistettu uute, mitä käytetään paljon juuri epäpuhtaan ihon hoidossa. Antioksidantti, tulehdusta ehkäisevä ja antimikrobinen vaikutus, jotka tekevät siitä erinomaisen ainesosan epäpuhtaan ihon hoidossa.

 

Kliinisesti ja dermatologisesti testattu

Kliinisesti ja dermatologisesti testattu

Seerumi on yhteistyössä tunnetun Medemis klinikan kanssa kliinisesti ja dermatologisesti testattu. C-vitamiini kasvoseerumin vaikutusta tutkitiin kahden kuukauden aikana yhteistyössä dermatologin kanssa.

Tutkimuksen tavoite oli selvittää seerumin tehokkuus ihon pigmentaation vähentämisessä, ihonsävyn tasoittamisessa ja pintaryppyjen vähentämisessä.

Biomarkerieiden analyysi

Jotta voisimme arvioida C-vitamiini kasvoseerumin vaikutusta terveellä iholla molekulaarisella tasolla, tutkimme ihopinnan biomarkereiden muuttumista 3 viikon aikana. Siihen käytimme tunnetun virolaisen bioteknologia-asiantuntija FibroTx:n kehittämää menetelmää. C-vitamiini kasvoseerumi ei aiheuttanut tutkimuksessa osallistuneille ihoärsytystä.

TULOKSET
 • vaalensi pigmentaatiota
 • pehmensi pintaryppyjä
 • seerumin käytön aikana kasvojen iho oli puhtaampi ja epäpuhtauksia (näppylät) esiintyi normaalia vähemmän
 • vähensi miliumien eli pienten valkoisten ihokystien esiintyvyyttä

Kenelle?

C-vitamiini kasvoseerumi sopii kaikille ihotyypeille sekä nuoremmalle että kypsälle iholle ympärivuotiseen käyttöön. Seerumi sopii erinomaisesti 25+ ihon hoitoon ja epäpuhtaalle iholle. Tuote on vesipohjainen ja sisältää ainoastaan antikomedogeenisia ainesosia.

Kuinka käyttää?

Levitä ohut kerros seerumia (yksi tai kaksi pumppausta) kasvoille ja kaulalle aamuisin ja iltaisin ihon puhdistamisen jälkeen. C-vitamiini kasvoseerumia saa käyttää myös silmänympärys-seerumina. Koska tuote sisältää hyaluronihappoa, suosittelemme seerumin jälkeen tupsuttaa sormilla ihollesi vettä – näin maksimoit seerumin hyödyt! Seerumin jälkeen voit käyttää halutessasi myös kosteuttavaa voidetta. Seerumi sisältää ainesosissa sokeriyhdisteitä ja heti seerumin käytön jälkeen voi olla tunne, että iho on hieman tahmainen – tämä poistuu nopeasti kun seerumi on täysin imeytynyt.

Seerumia voi käyttää päivittäin ja myös kuuriluonteisesti, C-vitamiiniseerumit ovat erityisen suosittuja kesän jälkeen kun iholla esiintyy UV-säteilyn aiheuttamaa pigmentaatiota ja ihonsävyn muutoksia.

Käytä aurinkosuojaa ennen kun menet ulos aurinkoon.

C-VITAMIINISEERUMI VERKKOKAUPASSA