PROBIO-TEC™ maitohappobakteeri, 8 ml

16.90

Viron Kätilöliitto suosittelee!

VAIN 3 AINESOSAA

  • erityisesti Nôgelille kehitetty maitohappobakteeriseos maailmankuululta Chr.Hansenilta
  • patentoitu LGG™ – eniten dokumentitu maitohappobakteeri maailmassa
  • patentoitu BB-12™ – eniten tutkittu bifidobakteeri
  • kliinisesti testatut maitohappobakteerien kannat
  • 1 pullo = 5 senttiä Kummit ry:lle 🙂
  • syntymästä alkaen koko perheelle
  • sopii myös vegaaneille

Ravistettava ennen käyttöä. Helpointa on annostella lusikalla.

Chr. Hansenilla on yli 100 vuoden kokemus probioottien kehittämisestä ihmisen mikrobiomia varten. Siksi Chr. Hansen on meille varma valinta kumppaniksi maitohappobakteerien kehittämisessä. Chr. Hansen käyttää uusinta sekvesointia tuottaakseen LGG™-probioottikannan suljetun genomin referenssisekvenssin. Genomitulokset ja -sekvenssit on validoinut riippumaton kolmas osapuoli. Chr. Hansenin tuotantokanta on viimeisen 25 vuoden aikana pysynyt stabiilina ja genoomisesti identtisenä. Nôgelin PROBIO-TEC™ maitohappobakteeritipat sisältävät samaa patentoitua LGG™:ta 68% tuotteesta. LGG™ kantaa on dokumentoitu enemmän kuin 250 erilaisessa ihmisiä käsittelevässä julkaisuissa. Laboritutkimukset ovat osoittaneet LGG™ probioottisella kannalla olevan korkean sappi- ja happotoleranssin, joka on maitohappobakteerin kannalle mahdollisesti tärkeää, jotta se pystyisi selviytymään ja asuttamaan ruoansulatuskanavassa.

32% tuotteesta muodostaa patentoitu BB-12™ bifidobakteeri, jota on imeväisikäisten maitokorvikkeissa ja fermentoiduissa maitotalouostuottteissa käytetty jo vuodesta 1986.

Lue lisää LGG™ & BB-12™ maitohappobakteereista TÄSTÄ.

KUVAUS

Ainesosat: Auringonkukkaöljy, maitohappobakteeri Lactobacillus rhamnosus (LGG™) (EU), Bifidobacterium animalis subsp. lactis (BB-12™) (EU)

Päivittäinen annos 6 tippaa sisältää 1 miljardi pesäkeitä muodostavia yksiköitä maitohappobakteereja (68% LGG™ ja 32% BB-12™ maitohappobakteereja)

8 ml pullossa on noin 190 tippaa.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

265 varastossa

PROBIO-TEC™ maitohappobakteeri, 8 ml

16.90

Usein ostettu yhdessä

440 IU D3-tipat sopivat vauvoille, taaperoille ja pikkulapsille.

Yhteensä: Original price was: 30.80€.Current price is: 29.26€.
Säästä 5% kun ostat yhdessä
    Verified by MonsterInsights