MIKSI MAGNESIUM ON TÄRKEÄ?

Magnesium on elimistön toiseksi tavallisin solunsisäinen kationi eli positiivisella sähkövarauksella molekyyli, joka osallistuu yli 300 aineenvaihduntaprosessiin. Aikuisen ihmisen elimistössä magnesiumia on noin 25 g, josta 54% on luustossa ja 45% lihaksissa ja muissa pehmeissä kudoksissa. Vaikka magnesiumia löytyy melkein jokaisesta elintarvikkeesta on länsimaissa magnesiumin saanti vähentynyt.

Magnesiumilla on tärkeä rooli solujen aineenvaihdunnassa ja DNA:n, RNA:n ja proteiinien synteesissä. Magnesiumia tarvitaan lihasten kontraktion, verenpaineen, insuliinin aineenvaihdunnan, sydämen jännityksen, verisuonten laajenemisen ja supistumisen ja hermovälityksen säätelyyn.

Magnesium ihon kautta

Magnesiumin käyttö ihon kautta sopii lihasjännitysten ja suonenvetojen lievittämiseksi ja myös treenin jälkeiseen käyttöön.

-20%
Original price was: 36.00€.Current price is: 28.80€.
Ale!
Original price was: 85.00€.Current price is: 68.00€.
-20%
Original price was: 45.00€.Current price is: 36.00€.
-20%
Original price was: 45.00€.Current price is: 36.00€.

KÄYTTÖ

Ihon kautta magnesium on hyvä apumies juuri lihasjännitysten ja suonenvetojen lievittämiseen ja myös treenin jälkeiseen käyttöön. Suihkuta iholle ja hiero. Anna vaikuttaa 10 minuuttia ja halutessasi pese tuote pois iholta. Magnesiumsuihke sopii hyvin suihkun jälkeen tai ennen nukkumaanmenoa. Treenin jälkeen suihkuta tuotetta haluamallesi
lihasalueelle. Laimenna vedellä tai suihkuta kostealle iholle jos sinulla on herkkä iho. Ensimmäisillä käyttökerroilla suihkuta 8 suihkausta päivässä vartalon eri alueille. Tarvittaessa nosta annostelua 30 suihkaukseen päivässä. 8 suihkausta (1 ml) sisältää 105 mg magnesiumia. Tuote voi alussa aiheuttaa iholla pientä kihelmöintiä, mikä on normaali. Älä käytä juuri sheivatulla iholla.

8 SUIHKAUSTA

105 MG MAGNESIUMIA

Vaikka ihon kautta magnesiumia mainostetaan usein vaihtoehtona suun kautta otettaville magnesiumin ravintolisille, asiasta ei ole vielä riittävästi näyttöä. Kliinisissa tutkimuksissa on havaittu, että solutasolla magnesiumin imeytyminen (magnesiumvarastojen täyttämiseksi) on mahdollista vain 0,1-1% ihon alueella (hikirauhasten ja karvojen folliikkeleiden alueilla). Ei ole myöskään tutkittu, kuinka paljon magnesiumia tulisi niillä alueilla käyttää. Lihasjännitysten, suonenvetojen ja treenin jälkeiseen käyttöön magnesiumsuihke on hyvä apumies.

MAGNESIUMSUIHKEEN LÖYDÄT VERKKOKAUPASTAMME